Finantatori

 • Administraţia Fondului Cultural Naţional

  AFCN este un finanţator public care organizează consultări cu operatorii culturali şi cu reprezentanţii Ministerului Culturii şi Patrimoniului National din România, pentru stabilirea unei strategii de finanţare a culturii.

  www.afcn.ro


 • Consiliul Judetean Arges

  Argeşul de astăzi continuă tradiţia înaintaşilor săi, dezvoltând atât economia, agricultura şi serviciile pentru populaţie, dar şi viaţa spirituală, menţinându-se ca o zonă distinctă în cadrul României, fiind o punte de legătură între trecut, prezent şi viitor, între România şi Europa.

  www.cjarges.ro


 • Institutul Cultural Roman

  Misiunea Institutului Cultural Român este promovarea culturii şi civilizaţiei naţionale în ţară şi în afara ei. Creşterea vizibilităţii valorilor culturale româneşti în lume constituie scopul principal al activităţilor desfăşurate de ICR.

  http://www.icr.ro/


Sponsori

 • PKF Consultor

  Infiintat la inceputul anului 2007, PKF Consultor Corporation este un grup de firme ce ofera consultanta in domeniul contabilitatii, consultanta fiscala, servicii de audit financiar, activitati de reorganizare si lichidare a societatilor comerciale, asistenta juridica comerciala.

  www.pkfconsultor.ro


 • Hotel Arges

  Dacă Piteşti este destinaţia ta, Hotel ARGEŞ este locul în care trebuie să te opreşti. Situat la km 0 al oraşului, inagurat în 1962 şi complet restaurat şi modernizat în 2010, hotelul se află aproape de toate centrele de afaceri dar şi de principalele atracţii turistice ale oraşului.

  www.hotelarges.ro


 • Star MD

  Grupul de firme Star MD si DM Start SRL cu sediul in municipiul Pitesti ,str. Campineanu Nr. 3-3B, jud.Arges a fost infiintata in anul 1991 si isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii : panificatie, patiserie si comert cu bijuterii avand in prezent un numar mediu de 70 angajati.

  www.starmd88.ro