Finantatori

 • Administraţia Fondului Cultural Naţional

  AFCN este un finanţator public care organizează consultări cu operatorii culturali şi cu reprezentanţii Ministerului Culturii şi Patrimoniului National din România, pentru stabilirea unei strategii de finanţare a culturii.

  www.afcn.ro


 • Consiliul Judetean Arges

  Argeşul de astăzi continuă tradiţia înaintaşilor săi, dezvoltând atât economia, agricultura şi serviciile pentru populaţie, dar şi viaţa spirituală, menţinându-se ca o zonă distinctă în cadrul României, fiind o punte de legătură între trecut, prezent şi viitor, între România şi Europa.

  www.cjarges.ro


Co-finantatori

 • Universitatea din Pitesti

  Universitatea din Pitesti este o institutie tanara, dinamica, moderna si flexibila. Ea ofera o larga oferta educationala tinerilor din Romania si din alte zone ale lumii.

  www.upit.ro


 • Primaria Leordeni, Judetul Arges

  Situat în partea de sud-est a actualului judeţ Argeş, satul Leordeni şi localităţile care compun această comună au făcut parte, de la întemeierea Ţării Româneşti, din judeţul Pădureţ. Situat între judeţele istorice Argeş şi Muscel, Pădureţul, atestat documentar la 19 iulie 1498, a fost alipit la începutul secolului al XVII-lea, în timpul domniei lui Radu Mihnea, la judeţul Muscel, apărând o perioadă în documente sub numele de Muscel-Pădureţ.

  http://www.cjarges.ro/leordeni/


Sponsori

 • PKF Consultor

  Infiintat la inceputul anului 2007, PKF Consultor Corporation este un grup de firme ce ofera consultanta in domeniul contabilitatii, consultanta fiscala, servicii de audit financiar, activitati de reorganizare si lichidare a societatilor comerciale, asistenta juridica comerciala.

  www.pkfconsultor.ro


 • Hotel Arges

  Dacă Piteşti este destinaţia ta, Hotel ARGEŞ este locul în care trebuie să te opreşti. Situat la km 0 al oraşului, inagurat în 1962 şi complet restaurat şi modernizat în 2010, hotelul se află aproape de toate centrele de afaceri dar şi de principalele atracţii turistice ale oraşului.

  www.hotelarges.ro


 • Radic Star

  RADIC STAR este o societate infiintata in anul 1993, cu capital integral romanesc, avand ca obiect de activitate prodcerea si comercializarea carnii si produselor din carne. In peste 11 ani de activitate, in conditiile unui mediu concurential destul de acerb mezeluri RADIC STAR se disting prin calitate si gust, sporind numele si renumele firmei RADIC STAR.

  www.radicstar.ro


 • Star MD

  Grupul de firme Star MD si DM Start SRL cu sediul in municipiul Pitesti ,str. Campineanu Nr. 3-3B, jud.Arges a fost infiintata in anul 1991 si isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii : panificatie, patiserie si comert cu bijuterii avand in prezent un numar mediu de 70 angajati.

  www.starmd88.ro