Octombrie 2012

 • Recital de instrumental - Trio Pro Arte

  Unitatea si echilibrul, virtuozitatea individuala si expresivitatea, claritatea si vigoarea redarii, toate aceste calitati au scos in evidenta inca de la inceput valoarea grupului. Este minunat sa privesti trei solisti instrumentisti – fiecare cu o personalitate puternica – adunandu-se laolalta pentru simpla bucurie de a canta impreuna si reusind sa-si echilibreze fortele pentru a ajunge la un sunet unic, pe cat de nou, pe atat de usor de recunoscut. Trio PRO ARTE a concertat in turnee pe scene din Bulgaria, Franta, Germania, italia, Portugalia, Serbia, Spania, Singapore si a participat frecvent la Festivalul "George Enescu", unde a cantat muzica din creatia marelui compozitor roman si din opusurile clasice universale.

   

  Anda Petrovici - vioară
  Marin Cazacu - violoncel
  Nicolae LicareÈ› - pian

  Detalii »

  14

  Marți

  Ora 18:00


 • Recital de pian - Nicoleta Luca

  Nicoleta Luca (pianistă) È™i-a întregit formarea de interpret de concert la cursurile de măiestrie ale pianistului german Wolfang Wagenhauser, mai întâi la BucureÅŸti, iar apoi la Aurich, în Germania È™i în final s-a perfecÅ£ionat la Universität der Künste din Berlin.

  În domeniul muzicii de cameră a obÅ£inut Premiul pentru colaborare pianistică la concursul George Dima de la Cluj; Premiul pentru acompaniament pianistic acordat de Uniunea Criticilor, Redactorilor si Realizatorilor Muzicali la concursul Mihail Jora ÅŸi premiul Bianca ,  precum ÅŸi premiul Doina Micu. În 2005 a obÅ£inut Premiul pentru acompaniament pianistic Lissette Georgescu la Concursul Mihail Jora.

   

   

  Debutul ca pianist-solist l-a avut alături de Filarmonica Moldova din IaÅŸi, iar ulterior a fost adesea invitată să susÅ£ină concerte alături de filarmonicile din Sibiu, Bacău, PloieÅŸti, BotoÅŸani, Râmnicu Vâlcea, PiteÈ™ti. A fost invitată să concerteze, ca solistă sau în cadrul unor formaÅ£ii camerale, în străinătate în SUA, la New York, la Carnegie Hall, Chicago, Detroit, în Canada dar ÅŸi în Australia; apoi în Europa, în Germania, Italia, Israel, Cehia, Republica Moldova. Ca acompaniator, a susÅ£inut numeroase recitaluri în Å£ară ÅŸi în străinătate alături de celebrul naist Gheorghe Zamfir.

  Detalii »

  7

  Marți

  Ora 18:00


 • Noiembrie 2012

Finantatori

Sponsori

Parteneri

Parteneri Media